Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0

Λίβερπουλ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-0

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Σέφιλντ στο Άνφιλντ με 2-0 και έκανε ένα ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Η αλλαγή του χρόνου φαίνεται να μην άλλαξε τις συνήθειες της Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα επικράτησε της Σέφιλντ στο Άνφιλντ, παραμένοντας στο +13 και +14 από Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Ρεντς έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και μόλις στο 4ο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ μετά από γύρισμα του Ρόμπερτσον, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα της ομάδας του για το 2020.Από εκεί και ύστερα η Σέφιλντ προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας δυο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει το παιχνίδι.

Πρώτα στο 5΄ με τον Λάντστραμ να βλέπει το σουτ του να περνά λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Άλισον παραχώρησε κόρνερ του σουτ του ΜακΓκόντρικ.Στο 11ο λεπτό, ο Σάλαχ έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό γκολ του, αλλά ο Ντιν Χέντερσον με την απόκρουση του αγώνα παραχώρησε κόρνερ. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ αναζητούσαν ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν άλλη μια νίκης ένα τρίποντο, όμως βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν replica του πρώτου. Η Λίβερπουλ είχε τα ηνία έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε με τον Μάνε στο 64ο λεπτό, μετά από εξαιρετική κάθετη του Σαλάχ ο Σενεγαλέζον δεν λάνθεψε για το 2-0 της Λίβερπουλ.Οι «κόκκινοι» δεν χαμήλωσαν ρυθμούς και αναζήτησαν κι άλλα τέρματα, αλλά ο Χέντερσον δήλωσε παρών κι αποσόβησε σε αρκετές περιπτώσεις τον κίνδυνο για την ομάδα του, διατηρώντας το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έτσι, η Λίβερπουλ συνέχισε την αήττητη πορεία της στην φετινή Premier League, παίρνοντας ακόμη μια νίκη που την φέρει πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ