Κλοπ: «Δεν θα πω στον Αντσελότι την ενδεκάδα μου»

Κλοπ: «Δεν θα πω στον Αντσελότι την ενδεκάδα μου»

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Γιούργκεν Κλοπ εν όψει της αναμέτρησης με την Έβερτον την ερχόμενη Κυριακή (5/1, 18:01), ενώ τόνισε πως το μόνο πλεονέκτημα της Λίβερπουλ θα είναι το «Άνφιλντ».

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον για τη φάση των «64» του Κυπέλλου Αγγλίας την ερχόμενη Κυριακή (5/1, 18:01).

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στις δηλώσεις του εν όψει του αγώνα, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ενώ ανέφερε πως είναι σίγουρος πως ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές διότι θέλει να πάρει μία νίκη στο «Άνφιλντ» για λογαριασμό της Έβερτον.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην έδρα των «κόκκινων», λέγοντας πως αυτό θα είναι το μοναδικό τους πλεονέκτημα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Δεν θα πω στον Αντσελότι την ενδεκάδα μου, αλλά θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό. Κάποιες φορές αποφασίζω μόνος μου και άλλες αναλόγως με αυτά που θα μου πει το ιατρικό επιτελείο. Για την ώρα δεν ξέρω τι ενδεκάδα θα κατεβάσω, αλλά θα είναι η καλύτερη δυνατή δεδομένων των συνθηκών.

Είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλο δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Ξεκίνησε πολύ καλά και έχει την ευκαιρία να πάρει μία νίκη για λογαριασμό της Έβερτον στο «Άνφιλντ» μετά από πολλά χρόνια. Εμείς θα έχουμε φρέσκα πόδια και αυτό που χρειαζόμαστε είναι υποστήριξη. Το μόνο πλεονέκτημα που έχουμε είναι το γήπεδό μας, οπότε χρειαζόμαστε υποστήριξη από το πρώτο λεπτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ