Λίβερπουλ : «Επέλεξε τους Κόκκινους ο Γκορέτσκα» λένε οι Γερμανοί

Λίβερπουλ : «Επέλεξε τους Κόκκινους ο Γκορέτσκα» λένε οι Γερμανοί

Ο Λέον Γκορέτσκα φαίνεται πως έχει διαλέξει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, και σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα αυτή θα έιναι η Λίβερπουλ.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Λέον Γκορέτσκα δεν θα παρέμενε στη Σάλκε μετά το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα λήγε στα τέλη Ιουνίου και ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει.

Πολλές ομάδες (μεταξύ αυτών η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μόνάχου και η Άρσεναλ)έδειξαν ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γερμανού μέσου, όμως όπως όλα δείχνουν η Λίβερπουλ είναι αυτή που κέρδισε την άτυπη κούρσα της απόκτησης του.

Όπως αναφέρει η Bild, ο Γκορέτσκα έχει επιλέξει τους την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τους κόκκινους να ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκορέτσκα, τότε θα γίνει η δεύτερη προσθήκη της Λίβερπουλ μετά τον Βίρτζιλ Φαν Νταικ, που αποκτήθηκε με ποσό ρεκόρ από τη Σαουθάμπτον.

Παράλληλα, ο Γερμανός μέσος θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον Τζόελ Μάτιπ, ο οποίος είχε μετακινηθεί στους Κόκκινους ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ