Γκουαρντιόλα: «Αν απαντήσω, θα με μισήσουν περισσότερο»

Γκουαρντιόλα: «Αν απαντήσω, θα με μισήσουν περισσότερο»

Μετά τη νίκη-πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Πορτ Βέιλ, δημοσιογράφος ρώτησε τον Πεπ Γκουαρντιόλα αν το στυλ παιχνιδιού του επηρεάζει ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι από τους προπονητές που έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο και είναι λογικό, κάποιοι συνάδελφοί του να τον έχουν ως… πρότυπο.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το κατά πόσο έχει επηρεάσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και τόνισε πως δεν θέλει να του πει τίποτα, διότι θα τον μισήσουν ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μη με αναγκάσετε να σας απαντήσω σε αυτό. Ο κόσμος θα με μισήσει περισσότερο απ’ όσο ήδη με μισούν. Καθένας έχει το στυλ του. Το ίδιο το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει δικό του τρόπο παιχνιδιού, επομένως εδώ, όλοι ανεξαρτήτως κατηγορίας, προσπαθούν να ενταχθούν σε αυτό το μοτίβο. Αφήστε κιόλας που δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο. Δεν βλέπει ένας προπονητής μια ομάδα να παίζει κάπως και λέει: «μ’ αρέσει αυτό, θα το αντιγράψω να το κάνω κι εγώ. Εμείς μπορέσαμε να το κάνουμε στην Μπαρτσελόνα, τα καταφέραμε και στην Μπάγερν Μονάχου, συμβαίνει κι εδώ…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ