Αρτέτα: «Ο κόσμος δίνει μεγάλη δυναμική στην Άρσεναλ»

Αρτέτα: «Ο κόσμος δίνει μεγάλη δυναμική στην Άρσεναλ»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για τους οπαδούς την Άρσεναλ και τη σχέση που έχουν με τον σύλλογο, τονίζοντας ότι ο κόσμος έχει πολύ μεγάλη επιρροή και δυναμική στην ομάδα.

Ο Μικέλ Αρτέτα είναι από τις πιο ιδιαίτερες και συμπαθητικές φυσιογνωμίες στην Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια και ο πλέον αγαπητός στις τάξεις των οπαδών.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τις σχέσεις του κόσμου με την ομάδα και τόνισε ότι οι οπαδοί δίνουν μεγάλη δυναμική στους κανονιέρηδες για αυτό τον λόγο θέλει να ξαναφτιάξει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δυναμική. Είναι η ιστορία μας. Έχουν ζήσει πολλά με το σύλλογο, έχουν δει πολλούς μεγάλους παίκτες. Αν ξαναβρούμε αυτή τη σύνδεση ξανά, θα είναι πολύ καλό για εμάς. Χωρίς αυτό, είναι αδύνατο να καταφέρουμε πράγματα. Όταν ήρθα μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ατμόσφαιρα δε ήταν καλή, αλλά σιγά-σιγά αρχίσαμε να την αλλάζουμε και να γίνεται πολύ καλύτερη. Είναι στο χέρι μας. Όταν τους δίνουμε κάτι, θα μας δώσουν περισσότερα πίσω. Θέλουν ξανά την επιτυχία στο σύλλογο, ήταν συνηθισμένοι σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ