Ρότζερς: «Ο Μάντισον δεν θα γίνει νέος Μαγκουάιρ»

Ρότζερς: «Ο Μάντισον δεν θα γίνει νέος Μαγκουάιρ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που συνδέουν τον Τζέιμς Μάντισον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να γίνει ο νέος Μαγκουάιρ.

Ένας από τους πιο ανερχόμενους παίκτες στο Νησί είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Μάντισον, με τον 23χρονο επιτελικό χαφ της Λέστερ, να έχει προσελκύσει τα βλέμματα των… μεγάλων, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

Τα νούμερα του Άγγλου μεσοεπιθετικού εντυπωσιάζουν (9 γκολ, 6 ασίστ), με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημολογείται ότι προσφέρει τον Λίνγκαρντ και 52 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο προπονητής των «Αλεπούδων», όμως, Μπρένταν Ρότζερς ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας πως το «μυαλό» της ομάδας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ειδικά τώρα:

Χαρακτηριστικά ο Ουαλός προπονητής ανέφερε: «Δεν υπάρχει ανάγκη για να τον πουλήσουμε. Ο Τζέιμς είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και θα βρίσκεται μαζί μας και τον Ιανουάριο και τους επόμενους μήνες.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να μας βοηθήσει και τα επόμενα χρόνια, οπότε δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε. Ο Μάντισον δεν είναι ίδια περίπτωση με την καλοκαιρινή μετακίνηση του Μαγκουάιρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ