Αγγλικές «σειρήνες» για Πιόντεκ

Αγγλικές «σειρήνες» για Πιόντεκ

Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα κινούνται για την απόκτηση του Κρίστοφ Πιόντεκ, ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Μίλαν μετά την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Κρίστοφ Πιόντεκ φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη Μίλαν μετά την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τους «ροσονέρι».

Για την απόκτησή του ενδιαφέρονται δύο σύλλογοι από την Αγγλία. Ο ένας είναι η Άστον Βίλα, η οποία έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στους Μιλανέζους ύψους 29 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, η Άστον Βίλα έχει εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Πέπε Ρέινα μετά τον τραυματισμό του βασικού της γκολκίπερ, Τομ Χίτον, ο οποίος θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν.

Η δεύτερη ομάδα από την Αγγλία που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πολωνού στράικερ είναι η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» αναμένεται τις επόμενες μέρες να καταθέσουν πρόταση ύψους 31 εκατομμυρίων ευρώ στη Μίλαν.

Οι Μιλανέζοι φέρεται πως αξιώνουν το ποσό το οποίο δαπάνησαν για να αποκτήσουν από την Τζένοα πριν από ένα χρόνο, το οποίο ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο ο παίκτης φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, εφόσον αποχωρήσει από τη Μίλαν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ