Γκουαρδιόλα: «Δεν εξαρτάται από εμένα το μέλλον του Σανέ»

Γκουαρδιόλα: «Δεν εξαρτάται από εμένα το μέλλον του Σανέ»

Τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι χαρακτήρισε υπεύθυνη για το μέλλον του Λερόι Σανέ ο Καταλανός τεχνικός.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Λερόι Σανέ βρέθηκε πολύ κοντά στη Μπάγερν Μονάχου, όμως οι ενδοιασμοί της Σίτι να τον παραχωρήσει κατέστησαν αδύνατη την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο σοβαρός τραυματισμός, μάλιστα, που υπέστη ο Γερμανός στις αρχές της σεζόν έβαλε στον πάγο τα μεταγραφικά σενάρια, όμως καθώς η κατάστασή του βελτιώνεται, το ενδιαφέρον των Βαυαρών φαίνεται πως αναθερμαίνεται.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σανέ από το Μάντσεστερ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε πως ο ίδιος δεν θα έχει κανενα λόγο πάνω στην τελική απόφαση, καθώς την ευθύνη των εξελίξεων έχει ο σύλλογος και ο ατζέντης του.

«Δεν είναι δική μου δουλειά αυτό. Είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ατζέντης του, ο ίδιος και η ομάδα. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει δυνατός και υγιής. Το γόνατό του πάει πολύ καλά και το ζήτημα είναι να ξέρει ότι πιστεύουμε σε αυτόν και αυτό κάνουμε.

Εγώ ήμουν αυτός που πίεσα την ομάδα και τον φέραμε εδώ παρόλο που δεν έπαιζε αρκετά με την Σάλκε» ήταν τα λόγια του Καταλανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ