Ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ οι ζημιές του Γκουαρδιόλα

Ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ οι ζημιές του Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τα έχει καταφέρει καλά στην προπονητική, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις ικανότητες του στην οδήγηση...

Τις προπονητικές ικανότητες του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τις αμφισβητεί κανένας. Ακόμα και φέτος, στην απόλυτη κυριαρχία του Γιούργκεν Κλοπ, ο Καταλανός παραμένει ένας από τους κορυφαίους coaches στο Νησί, με επιτυχημένο έργο στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα δεν τα καταφέρνει σε έναν άλλο τομέα: την οδήγηση. Πως το συμπεραίνουμε; Από τις ζημιές που έχει προκαλέσει στα πανάκριβα αυτοκίνητα που οδηγεί από τότε που άρχισε να δουλεύει στο Νησί…

Σύμφωνα με τον απολογισμό της εφημερίδας «The Sun», o Γκουαρδιόλα έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, έχει τρακάρει μία μαύρη Μερσέντες GLE, ένα Ρέιντζ Ρόβερ, μία ασημένια Μπέντλεϊ και ένα Μίνι Κούπερ. Το κόστος για το πρώτο ξεπέρασε τις 80.000 λίρες, το δεύτερο τις 150.000 λίρες, το τρίτο τις 200.000 λίρες και το τέταρτο ήταν το πιο… φτηνό με μόλις 30.000 λίρες.

Πόσο είναι το συνολικό κόστος σε ευρώ; Περίπου 540.000 ευρώ… Όχι πως θα του λείψουν του Πεπ, αφού αμείβεται με πάρα πολλά χρήματα κάθε χρόνο από την Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ