Παπασταθόπουλος: «Σεβασμός στο VAR»

Παπασταθόπουλος: «Σεβασμός στο VAR»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την εφαρμογή του VAR και τις διαμαρτυρίες από τους παίκτες της Premier League, τονίζοντας ότι πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να «σέβονται» το VAR, αλλά αναγνώρισε ότι χρειάζονται βελτιώσεις στην εφαρμογή του.

Μπορεί η νέα τεχνολογία να είναι «υπεύθυνη» για την αποβολή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην αναμέτρηση του Σαββάτου με την Κρίσταλ Πάλας (1-1), όταν η κίτρινη κάρτα του διαιτητή «μετατράπηκε» σε κόκκινη (ο Ομπαμεγιάνγκ θα λείψει τρεις αγώνες), όμως ο Έλληνας αμυντικός ζήτησε υπομονή.

«Όταν χάνεις το παιχνίδι από το VAR, μερικές φορές είσαι απογοητευμένος. Αλλά δεν είμαι εκείνος που μπορεί να πει αν το VAR είναι καλό ή όχι. Νομίζω ότι το VAR είναι εκεί για να βοηθήσει τους διαιτητές. Είναι η πρώτη χρονιά που το VAR βρίσκεται στην Αγγλία. Φυσικά θα βελτιωθεί, όλοι περιμένουν ότι θα βελτιωθεί με τα χρόνια. Πρέπει να το σεβόμαστε», είπε.

«Νομίζω ότι φέτος είμαστε άτυχοι γιατί το VAR σε τρία ή τέσσερα παιχνίδια μπορεί να ήταν καλύτερο για εμάς. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι το Σάββατο, αλλά το παιχνίδι εντός έδρας ενάντια στην Πάλας και με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ