Οπαδοί Λίβερπουλ: Θέλουν άγαλμα του Κλοπ έξω από το Άνφιλντ (pic)

Οπαδοί Λίβερπουλ: Θέλουν άγαλμα του Κλοπ έξω από το Άνφιλντ (pic)

Η λατρεία των οπαδών της Λίβερπουλ προς τον Γιούργκεν Κλοπ έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από την πρόθεση χιλιάδων οπαδών της ομάδας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρείται… ήρωας και ως ο άνθρωπος που αναγέννησε τη Λίβερπουλ από τους οπαδούς της ομάδας.

Κι όχι αδίκως, καθώς εκεί που οι «reds» βρίσκονταν στη μετριότητα και πολύ μακριά από τίτλους-διακρίσεις, πλέον βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου και σε λίγους μήνες αναμένεται να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Και θέλουν να γίνουν η δεύτερη ομάδα στο Νησί (μετά την Άρσεναλ) που κατακτούν αήττητοι την Premier League.

Πραγματικά ο Γερμανός τεχνικός αποτελεί κάτι το σπουδαίο στα μάτια των φίλων της Λίβερπουλ, οι οποίοι με εκείνον στον πάγκο έχουν ζήσει όσες χαρές δεν είχαν απολαύσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός στο twitter έθεσε το ερώτημα αν αξίζει να φτιαχτεί αυτό το άγαλμα και δεκάδες υποστηρικτές της Λίβερπουλ έχουν απαντήσει θετικά, ενώ η δημοσίευση έχει πάρει ήδη 10.000 likes περίπου.

Δείτε την ανάρτηση:

Την ιδέα βέβαια για την πραγματοποίηση αυτού του αγάλματος την έριξε πρώτος ο Πίτερ Κράουτς λέγοντας πως «Ο Κλοπ βρίσκεται σε κάθε κομμάτι της ζωντανής και συναρπαστικής εικόνας που βλέπετε στις οθόνες σας και ο τρόπος με τον οποίο η Λίβερπουλ έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια είναι αξιοθαύμαστος. Αγαπά το κλαμπ και αυτό φαίνεται από την ανανέωση που έκανε μέχρι το 2024».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ