Κλοπ: «Είναι περίεργο που η Γιουνάιτεντ παίζει πάντα άμυνα»

Κλοπ: «Είναι περίεργο που η Γιουνάιτεντ παίζει πάντα άμυνα»

Καυστικός για τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Κυριακή (19/1, 18:30) για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Πρόκειται φυσικά για το σπουδαιότερο και σημαντικότερο ματς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως το μομέντουμ είναι… τρομακτικά υπέρ της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου ντέρμπι, μίλησε για πολλά θέματα. Ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε με καυστικό τρόπο, η αλήθεια είναι, τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως είναι περίεργο μία ομάδα με τέτοια ποιότητα να παίζει πάντα άμυνα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Κόντρα στην Τότεναμ είχαμε 80% κατοχή μετά από 70 λεπτά, δεν είναι φυσιολογικό. Αν ο κόσμος βλέπει τις δηλώσεις αυτές ως κριτική, δεν μπορώ να το αλλάξω.

Είναι περίεργο όταν παίζεις με μία ομάδα υψηλής ποιότητας, όπως παραμένει η Γιουνάιτεντ και παίζει με τον τρόπο της. Δεν ξέρω αν είπα ότι η Γιουνάιτεντ παίζει πάντα άμυνα, αλλά μάλλον το έκανα. Είναι αλήθεια και είναι περίεργο.

Είπαν ότι είμαστε ο κατάλληλος αντίπαλος για αυτούς τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν να παίξουν ενάντιά μας αυτή την περίοδο. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έκαναν λάθος, αλλά είναι φυσιολογική η τακτική του Όλε, κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν οι ρόλοι μας είχαν αντιστραφεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ