Ολυμπιακός: Στην Άρσεναλ ξέρουν τον Τσιμίκα

Ολυμπιακός: Στην Άρσεναλ ξέρουν τον Τσιμίκα

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο Μίκελ Αρτέτα ψάχνει έναν αριστερό μπακ για την Άρσεναλ και ο Κώστας Τσιμίκας ταιριάζει στο προφίλ.

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» έβαλε την Άρσεναλ στη διεκδίκηση του Κώστα Τσιμίκα και ο αγγλικός Τύπος υιοθέτησε την πληροφορία. Η φημολογία περί πρότασης από τη Νάπολι δεν επιβεβαιώθηκε, οπότε το επίκεντρο της προσοχής για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού στρέφεται στην Αγγλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «hitc.com», ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα χρειάζεται έναν αριστερό μπακ και προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει τον Λαβίν Κουρζάβα από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αρτέτα έχει μπάτζετ να διαθέσει και ο Τσιμίκας φέρεται να ταιριάζει στο προφίλ που ζητά.

Επιπλέον, το δημοσίευμα τονίζει ότι οι άνθρωποι της Άρσεναλ ξέρουν τον Τσιμίκα και τον παρακολούθησαν στο παιχνίδι Τότεναμ-Ολυμπιακός, για να έχουν ολοκληρωμένη άποψη. Φυσικά, ενθαρρυντικές πληροφορίες έχει δώσει για τον Τσιμίκα και ο συμπαίκτης του στην Εθνική, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Βέβαια, μέχρι στιγμής όλα κυλούν στη σφαίρα της φιλολογίας και οι «κόκκινοι» δεν έχουν δεχτεί πρόταση για τον Τσιμίκα. Οπότε, με τον Γενάρη να μετρά αντίστροφα, αναμένονται οι εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ