Γκουαρδιόλα: «Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι»

Γκουαρδιόλα: «Αν δεν με απολύσουν, μένω 100% στη Σίτι»

Η Μάντσεστερ Σίτι παρότι γύρισε το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, δέχθηκε την «ψυχρολουσία» στο τέλος, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα όμως να τονίζει ότι αν δεν... απολυθεί από τη διοίκηση, θα συνεχίσει στην ομάδα.

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε ισόπαλη 2-2 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Έιτιχαντ», χάνοντας για δεύτερη σερί σεζόν βαθμούς από τους «Αετούς» του Λονδίνου.

Η ισοπαλία αυτή άφησε τους «πολίτες» στο -13 από την Λίβερπουλ (με δύο ματς παραπάνω η Σίτι), αλλά το γεγονός αυτό δεν έδειξε να παίρνει από κάτω τον Γκουαρδιόλα.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε ότι αν δεν απολυθεί, θα μείνει 100% στην ομάδα, καθώς απολαμβάνει να δουλεύει με αυτούς τους παίκτες, βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν δεν με απολύσουν, μένω 100%. Δεν είναι επειδή έχουμε πάρει τη νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ακόμα και αν πηγαίναμε άσχημα, δεν θα πήγαινα πουθενά.

Δεν υπάρχει προπονητής που να νικάει συνεχώς. Απολαμβάνω να δουλεύω με αυτούς τους παίκτες. Είναι απλά τα πράγματα, χάσαμε αρκετά ματς και χρειάζεται να δουλέψουμε για να τα πάμε καλύτερα».

Όσο για την εικόνα του αγώνα και το γεγονός ότι η ομάδα του κυριάρχησε, αλλά δεν πήρε τους τρεις βαθμούς, ο Πεπ δήλωσε: «Είναι κρίμα που στο τέλος χάσαμε δύο πόντους με αυτό τον τρόπο (σ.σ. αυτογκόλ Φερναντίνιο) αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το πνεύμα ήταν εκεί. Προσπαθήσαμε και προσπαθήσαμε. Κάναμε τα πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ