Η Άρσεναλ αλλάζει εμφάνιση μετά από 40 χρόνια

Η Άρσεναλ αλλάζει εμφάνιση μετά από 40 χρόνια

Οι παίκτες της Άρσεναλ θα φορούν και κόκκινα σορτσάκια στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας. Τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στο μακρινό 1978 σε ματς των λονδρέζων με την ΚΠΡ

Είναι πασίγνωστο πως οι Άγγλοι δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στις εμφανίσεις των ομάδων τους. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι αθλητικές εταιρίες που ντύνουν τους αγγλικούς συλλόγους, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτιμήσεις του κόσμου.

Η αγορά είναι τεράστια και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως μιλάμε για μπίζνα εκατ. λιρών που αφορά κάθε γωνιά του πλανήτη. Γι΄ αυτό και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται μεγάλες έρευνες πριν ληφθούν αποφάσεις για τον σχεδιασμό μιας εμφάνισης, ειδικά αν πρόκειται για κάποια «βαριά» φανέλα.

Μια από τις μεγαλύτερες (και πιο ιστορικές) ομάδες στο Νησί είναι έτοιμη λοιπόν να πραγματοποιήσει μια ιστορική αλλαγή σε ότι αφορά την πρώτη της εμφάνιση. Ο λόγος για την Άρσεναλ η οποία τολμάει μια «βουτιά» στο παρελθόν, γυρίζοντας στο μακρινό 1978. Σύμφωνα λοιπόν με επίσημη ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου, οι «κανονιέρηδες» θα φορούν και κόκκινο σορτς σε κάποια παιχνίδια τους, κάτι που είχε να συμβεί σχεδόν 40 χρόνια.

Το ματς με την ΚΠΡ το 1978

Η τελευταία φορά που οι παίκτες της Άρσεναλ φόρεσαν κόκκινο σορτσάκι ήταν στο μακρινό 1978, σε παιχνίδι κόντρα στην ΚΠΡ. Έκτοτε η ομάδα του Λονδίνου είχε μόνο λευκό σορτσάκι στον σχεδιασμό της πρώτης της εμφάνισης, αλλά τώρα θα γίνει η αλλαγή.

Απομένει να φανεί αν τελικά οι παίκτες της Άρσεναλ θα φορέσουν κόκκινα σορτς στο αυριανό ματς με την Γουέστ Μπρόμιτς και δεν είναι τυχαίο πως έχει ξεκινήσει μια μεγάλη κουβέντα μεταξύ των οπαδών του συλλόγου, για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας του Λονδίνου, τάσσεται υπέρ της αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ