Γουλβς- Λίβερπουλ 1-2 (vid)

Γουλβς- Λίβερπουλ 1-2 (vid)

Η Λίβερπουλ αν και πέρασε δύσκολες στιγμές στο δεύτερο μέρος, επικράτησε 2-1 της Γουλβς στο «Μολινό» και έφτασε τις 22 νίκες σε 23 παιχνίδια (+16 από την Μάντσεστερ Σίτι).

Η Λίβερπουλ με γκολ του Μπόμπι Φιρμίνο στο 84′, πέρασε και από το «Μολινό», επικρατώντας 2-1 των «Λύκων» και έφτασε τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι στο +16 (με ματς λιγότερο).

Ήταν η 14η συνεχόμενη νίκη των Reds στο πρωτάθλημα, η 22η σε 23 παιχνίδια.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε να χάσει βαθμούς στην Premier League από τις 20 Οκτωβρίου και το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ».

Μέχρι το 84ο λεπτό η Γουλβς ήταν ικανή να σπάσει ακόμα και το αήττητο της Λίβερπουλ, αλλά οι Reds του Γιούργκεν Κλοπ είναι το κάτι… άλλο.

Χέντερσον και Φιρμίνο ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ για την Γουλβς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ραούλ Χιμένεθ.

Στο 8’ συγκεκριμένα ο Άρνολντ εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Χέντερσον με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-1, με την Λίβερπουλ να κρατάει με άνεση το προβάδισμά της στο πρώτο μέρος.

Στο 51’ η Γουλβς έβγαλε ιδανική κόντρα που ξεκίνησε από τον Χιμένες, ο Τραορέ από δεξιά σέντραρε και ο Χιμένες και πάλι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Οι «Λύκοι» πίεσαν, αλλά εκείνη που βρήκε το γκολ ήταν η Λίβερπουλ, με τον Μπόμπι Φιρμίνο να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του με ένα υπέροχο γκολ.

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Σάις, Ντεντόνκερ, Κόαντι, Ντόχερτι, Γιόνι, Μουτίνιο (87’ Γκιμπς Γουάιτ), Νέβες, Νέτο (77’ Ζότα), Τραορέ, Χιμένες

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Τσάμπερλεϊν (70’ Φαμπίνιο), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (33’ Μιναμίνο), Σαλάχ, Φιρμίνο (85’ Οριγκί)

Δείτε τα highlights:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ