Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 0-2 (vids)

Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ 0-2 (vids)

Μία ακόμη νίκη για τη Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και συνεχίζει ακάθεκτη για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Σκόρερ για την αρμάδα του Κλοπ οι Σαλάχ (35') και Τσάμπερλεϊν (52').

Έχουν στερέψει τα λόγια πλέον για αυτή τη Λίβερπουλ!

Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν σταματά πουθενά, καθώς νίκησε 2-0 τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την 23η της νίκη σε 24 ματς στην Premier League. Μόνο μία ισοπαλία έχουν οι «κόκκινοι» στο «Old Trafford» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1).

Μόνο σοβαρό και υψηλό εμπόδιο για τη Λίβερπουλ στην προσπάθεια κατάκτησης αήττητου πρωταθλήματος, είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 4 Απριλίου. Ίσως και η αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Emirates Stadium» στις 2 Μαϊου. Αν δεν ηττηθεί σε αυτούς τους δύο αγώνες η Λίβερπουλ, τότε θα στεφθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αήττητη πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Τα γκολ των «κόκκινων» πέτυχαν οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν στο 35′ και το 52′ αντίστοιχα. Το πρώτο τέρμα επετεύχθη με εκτέλεση πέναλτι του Αιγύπτιου και το δεύτερο σε αντεπίθεση. Ο Σαλάχ έβγαλε τον Τσάμπερλεϊν τετ-α-τετ, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Φαμπιάνσκι για το τελικό 2-0 της Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η αναμέτρηση ήταν εξ αναβολής, για την 18η αγωνιστική, ενώ πλέον η Λίβερπουλ βρίσκεται στο +19 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι, με ίδιο αριθμό αγώνων.

Δείτε τα δύο γκολ της αναμέτρησης:

Το 0-1:

Το 0-2:

Τα highlights του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ