Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει τον Ρέτσο

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανακοινώνει τον Ρέτσο

Παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Ρέτσος, με την αγγλική ομάδα να αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού.

Οριστικά στο αγγλικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς σήμερα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα ανακοινώσει την απόκτηση του από τη Λεβερκούζεν, ως δανεικό για έξι μήνες, χωρίς μάλιστα να υπάρχει οψιόν αγοράς στην συμφωνία.

Ο Ρέτσος, που ταξίδεψε χθες στην Αγγλία, είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην Ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν τον Αύγουστο του 2017 πήγε από τον Ολυμπιακό στην Λεβερκούζεν, έναντι πλέον των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο στη γερμανική ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται και αποφάσισε σε συνεργασία με τη Λεβερκούζεν να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν έχει λίγα λεπτά συμμετοχής και αναμένεται στη Σέφιλντ ναπάρει περισσότερο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ