Ετοιμάζει «βόμβα» με Μπέιλ η Τότεναμ

Ετοιμάζει «βόμβα» με Μπέιλ η Τότεναμ

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του Ιανουαρίου είναι η Τότεναμ, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ.

Εντυπωσιακό ενδέχεται να είναι το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μερικές ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας, δημοσίευμα των «Times» έρχεται να βάλει φωτιά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς παρουσιάζει την Τότεναμ έτοιμη να πυροδοτήσει τη μεγάλη «βόμβα» και να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός άσος θεωρείται ξένο σώμα στους «Μερένχες» από το προηγούμενο καλοκαίρι και στο Λονδίνο θέλουν να εκμεταλλευτούν την επικρατούσα κατάσταση, προκειμένου να καταφέρουν να ολοκληρώσουν τη συμφωνία.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα, την υπόθεση του 30χρονου έχει επιληφθεί προσωπικός ο πρόεδρος των «σπιρουνιών» Ντάνιελ Λέβι, ο οποίος ταξίδεψε στη Μαδρίτη για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μπέιλ με τους ιθύνοντες της Ρεάλ.

Πλέον, μένει να φανεί αν οι δυο πλευρές θα δώσουν τα χέρια για τη μετακίνηση του Ουαλού άσου, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή… φλερτάρει πιο έντονα από ποτέ με την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ