Ρέτσος: «Μου πάνε τα ερυθρόλευκα…»

Ρέτσος: «Μου πάνε τα ερυθρόλευκα…»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος εξήγησε γιατί η καριέρα του μέχρι στιγμής έχει ταυτιστεί με δύο συγκεκριμένα χρώματα...

Από τη Γερμανία στην Αγγλία… Από την Bundesliga στην Premier League… Ο Παναγιώτης Ρέτσιος θα συνεχίσει δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο ήθελε να αγωνιστεί ο νεαρός αμυντικός, αλλά τουλάχιστον ένα στοιχείο παραμένει ίδιο… Ποιο είναι αυτό; Το εξηγεί ο ίδιος…

«Η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι εδώ αλλά και μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτό τον ιστορικό σύλλογο.

 Πάντα μου πήγαιναν τα ερυθρόλευκα γιατί τέτοια χρώματα είχαν και οι προηγούμενες ομάδες μου και ο Ολυμπιακός και η Λεβερκούζεν.

Είναι τεράστια ευκαιρία για εμένα να παίξω γιατί δεν ήταν καλός ο τελευταίος χρόνος. Δεν είχα παίξει πολύ, είχα κάποιους τραυματισμούς όμως πλέον είμαι καλά. Θαυμάζω τους παίκτες της ομάδας, ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους και να μάθω από αυτούς».

Panos speaks as a Blade ✍️

"It's a great honour to play in the Premier League but it is also a great honour to play for this historical team, Sheffield United."New signing, Panos Retsos, is delighted to be a Blade ✍️

Δημοσιεύτηκε από Sheffield United στις Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ