Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-2

Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-2

Δύο φορές προηγήθηκε η Μπράιτον, δύο φορές ισοφάρισε η Μπόρνμουθ και η πρώτη ισοπαλία (2-2) της νέας χρονιάς στην Premier League είναι γεγονός!

Μπορεί η Μπράιτον να έκανε ποδαρικό με γκολ στο 2018 και μάλιστα μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με την Μπόρνμουθ, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν (1-1). Σκηνικό που επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το ισόπαλο 2-2 να είναι και επίσημα το πρώτο αποτέλεσμα της νέας χρονιάς στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Πιο αναλυτικά, ο Άντονι Νόκαερτ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος στο 5′, με την Μπόρνμουθ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1) στο 33′ με κεφαλιά του Στιβ Κούκ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τζόρντον Άιμπ. Στην επανάληψη, μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Μάρεϊ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χοσέ Ισκιέρδο πλάσαρε προ κενού εστίας κι έκανε το 2-1 για τους Γλάρους. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα κι έτσι μετά από φάση διαρκείας ο Κάλουμ Γουίλσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 79ο λεπτό του ματς!

Σε ένα παιχνίδι με 42 σουτ (συνολικά) τα περισσότερα από κάθε άλλο παιχνίδι στην Premier League έως τώρα η πρώτη ισοπαλία της χρονιάς είναι γεγονός…

https://www.youtube.com/watch?v=grmkuvDseLU

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ