Λίβερπουλ : Με τα «δεύτερα» στην επίθεσή της κόντρα στη Μπέρνλι, φήμες ότι «τελειώνει» ο Κουτίνιο

Λίβερπουλ : Με τα «δεύτερα» στην επίθεσή της κόντρα στη Μπέρνλι, φήμες ότι «τελειώνει» ο Κουτίνιο

Πολλές αλλαγές έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ στην επίθεση της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας κόντρα στη Μπέρνλι με τους Κουτίνιο, Σαλάχ και Μανέ να είναι στην εξέδρα. Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο.

Έντονη φημολογία υπάρχει τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία όσον αφορά το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο στη Λίβερπουλ.

Όπως είχε γίνει γνωστό το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε κάνει τρεις επίσημες προτάσεις στον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ για την αγορά του Βραζιλιάνου χαφ, αλλά, καμία δεν έγινε αποδεκτή από τους Άγγλους.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι Καταλανοί ετοιμάζονται να κάνουν κάτι ανάλογο και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Λάδι στη φωτιά, μάλιστα, έριξε και η γνωστή εταιρεία, Nike, όπου από λάθος της διέρρευσε πως οι Μπλαουγκράνα έχουν ετοιμάσει ήδη νούμερο για τον έμπειρο μέσο.

Όπως γράφουν οι Άγγλοι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο Γιούργκεν Κλοπ άφησε εκτός αποστολής τον Κουτίνιο, προκειμένου να τον τιμωρήσει.

Από την άλλη πλευρά μπορεί κανείς να σκεφτεί πως αυτό δεν είναι τελείως σωστό, αφού ο Γερμανός τεχνικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μπέρνλι για την 22η αγωνιστική της Premier League, άφησε στην εξέδρα όχι μόνο τον Βραζιλιάνο, αλλά και τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ, προκειμένου να τους ξεκουράσει και να τους έχει φρέσκους σ’ επερχόμενα ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ