Το πλάνο του Αρτέτα για τη «νέα» Άρσεναλ

Το πλάνο του Αρτέτα για τη «νέα» Άρσεναλ

Ο Μικέλ Αρτέτα αναμένεται να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στο ρόστερ της Άρσεναλ το ερχόμενο καλοκαίρι και η Daily Mail ανέλυσε τα σχέδια του.

Η πρόσληψη του Μικέλ Αρτέτα στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ, δεν άλλαξε την αγωνιστική εικόνα των Λονδρέζων. Μετά από ένα αρνητικό ξεκίνημα, οι ελπίδες των «κανονιέρηδων» για «αναγέννηση» υπό τις οδηγίες του Ισπανού ήταν αυξημένες, όμως μέχρι στιγμής διαψεύδονται.

Εχει περάσει περίπου 1,5 μήνας από την πρώτη προπόνηση του Αρτέτα και δύο εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Europa League, η Άρσεναλ μετρά τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα. Απολογισμός που δεν ήταν ο αναμενόμενος.

Ο Αρτέτα γνωρίζει ότι το προσεχές καλοκαίρι πρέπει να προχωρήσει σε «ριζοσπαστικές» κινήσεις. Οπως αναφέρει η «Daily Mail», ο Ισπανός προπονητής θέλει έναν κεντρικό αμυντικό (προφανώς πρόκειται για «καμπανάκι» για τους υπάρχοντες στόπερ, συμπεριλαμβανομένου και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου), εκτός από τον Γουίλιαμ Σαλιμπά ο οποίος έχει ήδη αποκτηθεί από την Σεντ Ετιέν.

Επίσης, ο Αρτέτα, θέλει έναν μέσο που να κινείται σε όλους τους χώρους και έναν μεσοεπιθετικό, με τον 19χρονο Τούρκο, Ορκούν Κιοκτσού της Φέγενορντ να βρίσκεται στο «στόχαστρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ