Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό»

Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τον καλοκαιρινό σχεδιασμό»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως είναι νωρίς για να συζητήσει για τη νέα σεζόν και ξεκαθάρισε πως εστιάζει στους στόχους που έχουν απομείνει έως το τέλος της φετινής

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports και ρωτήθηκε για τη Μάντσεστερ Σίτι της νέας σεζόν, με τον Καταλανό τεχνικό να αποφεύγει να αναλύει το πλάνο του για του χρόνου.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των πολιτών ξεκαθάρισε πως είναι νωρίς για αυτή την κουβέντα και ξεκαθάρισε πως εστιάζει στους στόχους που έχουν απομείνει έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του FA Cup και του Carabao Cup, αλλά και η δεύτερη θέση στην Premier League και φυσικά η διάκριση στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ξέρω. Έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν γιατί κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τέτοιου είδους προγραμματισμό.

Σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Ο Νταβίντ Σίλβα για παράδειγμα διανύει την τελευταία του σεζόν στην ομάδα. Θα χρειαστούν προσθήκες και σε άλλες θέσεις αλλά απομένουν 2-3 μήνες για να τελειώσει η σεζόν. Αυτό το διάστημα είναι αρκετό για να φέρει τα πάνω-κάτω.

Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και έχουμε στόχους που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είμαστε στον τελικό του Carabao Cup, συμμετέχουμε στο FA Cup, θέλουμε να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση της Premier League και ακολουθούν δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ