Οζίλ: «Στόχος η έξοδος στο Champions League»

Οζίλ: «Στόχος η έξοδος στο Champions League»

Ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε για τον μεγάλο στόχο της Άρσεναλ τη φετινή σεζόν που δεν είναι άλλος από την έξοδο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Άρσεναλ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, κέρδισε μόλις τρεις αγώνες από τότε που ο Μικέλ Αρτέτα κάθισε στον πάγκο της τον Δεκέμβριο, αλλά ο μέσος Μεσούτ Οζίλ, υποστηρίζει ότι η ομάδα βελτιώθηκε χάρη στην νέα τακτική προσέγγιση του Ισπανό.

Η Άρσεναλ είναι 10η στην Premier League με 31 βαθμούς, 10 πίσω από την τέταρτη Τσέλσι, αλλά ο Οζιλ δήλωσε ότι οι παίκτες εξακολουθούν να στοχεύουν στη συμμετοχή στο επόμενο Champiοns League, στα 13 παιχνίδια που απομένουν.

«Είναι μόνο δύο μήνες που ο Μικέλ είναι εδώ και βελτιωθήκαμε πολύ τακτικά», δήλωσε ο Οζίλ στους δημοσιογράφους.

«Όλοι γνωρίζουν… σε ποια θέση πρέπει να παίξουν ή πώς εκείνος θέλει να επιτεθεί ή να ασκήσει μεγάλη πίεση στην αντίπαλη ομάδα. Γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη περίοδος για εμάς, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε παιχνίδια και να πάρουμε τους βαθμούς για να είμαστε ίσως στο τέλος της σεζόν στην πρώτη τετράδα. Στόχος μας, είναι να είμαστε στο Champions League».

Ο Αρτέτα, ο οποίος αντικατέστησε τον… προσωρινό, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, δήλωσε ότι ελπίζει να χρησιμοποιήσει την προετοιμασία στο Ντουμπάι, προκειμένου οι παίκτες να αφομοιώσουν τις ιδέες του και να εξασφαλίσει βελτίωση των αποτελεσμάτων στη συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ