Φέργκιουσον : Έδωσε συγχαρητήρια στον Βενγκέρ

Φέργκιουσον : Έδωσε συγχαρητήρια στον Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ έγινε πριν δύο ημέρες ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ και ο πρώην κάτοχος του ρεκόρ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, συνεχάρη τον Αλσατό τεχνικό για το επίτευγμα του.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να είχαν τις κόντρες τους, αλλά έξω από αυτό υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ.

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλιστα, συνεχάρη τον Αλσατό, ο οποίος του «πήρε» το ρεκόρ για τα περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ στο παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Γουέστ Μπρομ.

Θυμίζουμε πως ο Βενγκέρ έφτασε τα 811 παιχνίδια στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό Σκωτσέζο προπονητή, που πλέον έμεινε δεύτερος με 810.

«Θέλω να συγχαρώ τον Αρσέν (Βενγκέρ) για το γεγονός ότι ξεπέρασε το ρεκόρ μου για τα περισσότερα παιχνίδια ως προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφιβάλλω πως το ρεκόρ του, όσο φτάσει, θα σπάσει ποτέ ξανά. Συγχαρητήρια για μια πραγματική τρομερή καριέρα και τις υπηρεσίες σου στο ποδόσφαιρο και την Άρσεναλ» έγραψε σε ανακοίνωση του στην Ομοσπονδία Προπονητών ο Φέργκιουσον.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ