Χιούζ : Τα πήρε και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου (vid)

Χιούζ : Τα πήρε και αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο Μαρκ Χιούζ έχασε την ψυχραιμία του στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Στόουκ από τη Νιούκαστλ και έφυγε εκνευρισμένος από την αίθουσα μετά τις ερωτήσεις για το μέλλον του.

Η ήττα από τη Νιούκαστλ (0-1) έφερε εκ νέου αναταράξεις στη Στόουκ , με πολλούς οπαδούς να ζητούν επίμονα την απόλυση του προπονητή της ομάδας, Μαρκ Χιούζ, μετά την πέμπτη ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι ερωτήσεις για το μέλλον του έκαναν έξω φρενών τον Ουαλό τεχνικό, ο οποίος έχασε την ψυχραιμία του και επανέλαβε πως είναι ο καταλληλότερος για να βρίσκεται στον πάγκο της Στόουκ, ενώ αμέσως μετά αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα.

«Είναι αναμενόμενες οι αποδοκιμασίες, με όσα λέγονται και γράφονται στον Τύπο και τα social media τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτός ο θόρυβος φεύγει μόνο αν κερδίζεις. Αν δεν μπορώ να σώσω εγώ την κατάσταση ποιος άλλος μπορεί; Ξέρω καλύτερα από τον καθέναν την ομάδα και τη διαδικασία για να τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του Χιούζ πριν την αποχώρηση του από τη συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ