Γκουαρντιόλα : «Οι διαιτητές πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες»

Γκουαρντιόλα : «Οι διαιτητές πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα με αφορμή τους τραυματισμούς των Ζεσούς και Ντε Μπρόινε από σκληρά μαρκαρίσματα στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, θεωρεί πως οι διαιτητές πρέπει να έχουν ένα όριο στο σκληρό παιχνίδι και να προστατεύουν τους ποδοσφαιριστές.

Η «λευκή» ισοπαλία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έθεσε τέλος στο σερί 18 νικών της Μάντσεστερ Σίτι. Όμως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, γνώριζε πως κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί, αλλά είχε άλλους λόγους ανησυχίας.

Συγκεκριμένα ο τραυματισμός του Ζόρζε Ζέσους (αντικαταστάθηκε από τον Αγουέρο στο 23΄), που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για έναν με δύο μήνες και οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, προβληματίζουν περισσότερο τον Καταλανό προπονητή από οτιδήποτε άλλο.

Για αυτό τον λόγο στάθηκε στους διαιτητές και το πως σφυρίζουν, αλλά και στο γεγονός πως κάποια στιγμή η ομάδα του θα χάσει.«Δεν νομίζω ότι θα παραμείνουμε αήττητοι,» είπε στο BBC μετά το τέλος του αγώνα.

«Θαυμάζω τις σκληρές μάχες στην Premier League, αλλά οι διαιτητές πρέπει να προστατεύουν τους παίκτες», πρόσθεσε ο 46χρονος προπονητής.

«Ξέρω ότι η επαφή επιτρέπεται περισσότερο από ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αλλά υπάρχει ένα όριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ