Telegraph: «Ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι»

Telegraph: «Ο Γκουαρντιόλα σκέφτεται να φύγει από τη Σίτι»

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στην Αγγλία σχετικά με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και το μέλλον του στη Σίτι μετά την τιμωρία της Σίτι.

Το «ban» της UEFA ήχησε βαριά στ’ αυτιά όχι μόνο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, μια τιμωρία που μπορεί να φέρει ραγδαίες εξελίξεις στο κλαμπ.

Εξελίξεις που αγγίζουν και τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ήδη η «Telegraph» αναφέρει πως ο Ισπανός είναι έντονα προβληματισμένος από την τιμωρία και εξετάζει σοβαρά την αποχώρησή του αν ισχύει αυτή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μονάχα αν υπάρξει ανατροπή δεδομένων ο Γκουαρντιόλα θα παραμείνει από την επόμενη σεζόν στον πάγκο των «πολιτών». Κάτι, πάντως, που δεν μοιάζει και πολύ πιθανό.

Την ίδια ώρα στην Ιταλία αναφέρουν ήδη πως η Γιουβέντους περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ανιέλι να είναι έτοιμος να του κάνει κρούση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο συμβόλαιο του Γκουαρντιόλα με τη Σίτι υπάρχει όρος που λέει πως οποιαδήποτε από τις δύο πλευρές μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο αν η ομάδα δεν αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Μάντσεστερ Σίτι, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην αγγλική ομάδα από την UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ