«Βλέπουν» Ποκετίνο στη Σίτι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα

«Βλέπουν» Ποκετίνο στη Σίτι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα

Το όνομα του Μαουρίσιο Ποκετίνο εξετάζουν στο Μάντσεστερ, σε περίπτωση που ο Γκουαρδιόλα θελήσει να αποχωρήσει μετά την βαριά τιμωρία που δέχθηκαν οι «πολίτες» από την UEFA.

Εξελίξεις αναμένονται στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον διετή αποκλεισμό που της επέβαλε η UEFA από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, μια από τις επιπτώσεις της βαριάς τιμωρίας ενδέχεται να είναι η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μάντσεστερ χωρίς το δέλεαρ του Champions League.

Πάντως, στο σύλλογο είναι προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και σε περίπτωση που τελικά ο Καταλανός αποφασίσει να… ετοιμάσει βαλίτσες, τότε θα προσεγγίσουν τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Δεδομένου πως ο Αργεντινός παραμένει ελεύθερο, οι «πολίτες» θεωρούν πως έχουν υψηλές πιθανότητες να καταφέρουν να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να την καθοδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικό διάστημα είχε αποκαλύψει πως θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Premier League και στη Σίτι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ