Τρίτη διαφορετική μπάλα μέσα στην ίδια σεζόν! (pics)

Τρίτη διαφορετική μπάλα μέσα στην ίδια σεζόν! (pics)

Αλλάζει ξανά η μπάλα στην Premier League, με την Nike να λανσάρει την «Tunnel Vision». Αυτή θα είναι η τρίτη διαφορετική μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί στη φετινή σεζόν!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις διαφορετικές μπάλες θα χρησιμοποιηθούν φέτος στην Premier League, με την Nike να λανσάρει την «Tunnel Vision Merlin», η οποία θα χρησιμοποιείται στα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου από τις 22/2 και το παιχνίδι της Τσέλσι με την Τότεναμ.

Η replica έκδοση της νέας μπάλας της Premier League θα κοστίζει περίπου 118 λίρες, ενώ σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρία που κατασκεύασε την μπάλα, το πορτοκαλί χρώμα που υπάρχει στις «πλευρές», θα βοηθήσει τους παίκτες να μην αποσπάται η προσοχή τους από τους εξωγενείς παράγοντες και να έχουν το βλέμμα τους… καρφωμένο πάνω της.

«Το πορτοκαλί χρώμα θα βοηθήσει τους παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι πάνω της και να μην αποσπάται η προσοχή τους», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η νέα μπάλα θα κοστίζει σχεδόν τα διπλάσια από όσα η πιο ακριβή εμφάνιση ομάδας στην Premier League. Συγκεκριμένα, όπως προαναφέραμε, η replica έκδοση της θα βγει στην αγορά στις 118 λίρες, ενώ οι εμφανίσεις των Σίτι, Νιούκαστλ και Τότεναμ κοστίζουν 65 λίρες!

Οι δύο πρώτες χρησιμοποιούν ως εταιρία ένδυσης την Puma, ενώ οι Πετεινοί έχουν την Nike. Η ομάδα που πουλάει φθηνότερα από όλες τις υπόλοιπες τη φανέλα της είναι η Μπέρνλι με 45 λίρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ