«Η Σίτι κατηγορεί Ρεάλ, Μπάγερν και Παρί για την τιμωρία της»

«Η Σίτι κατηγορεί Ρεάλ, Μπάγερν και Παρί για την τιμωρία της»

Η Μάντσεστερ Σίτι κατηγορεί τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν ότι βρίσκονται πίσω από την τιμωρία της.

Η είδηση της τιμωρίας της Μάντσεστερ Σίτι έσκασε σαν βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την διοίκηση της Πρωταθλήτριας Αγγλίας να θεωρεί άδικη την απόφαση της UEFA και έχει σκοπό να προσφύγει στο CAS για να αναιρέσει την τιμωρία της.

Όπως είναι λογικό, τα δημοσιεύματα από την Αγγλία για την υπόθεση των Πολιτών διαδέχονται το ένα το άλλο, με την «Athletic» σε σημερινό ρεπορτάζ της να αναφέρει ότι οι διοικούντες της Μάντσεστερ Σίτι θεωρούν πως υπάρχουν αρκετά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ που βρίσκονται πίσω από την «καμπάνα» της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίτι υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και ομάδες από την Premier League έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο, έτσι ώστε ο σύλλογος του Μάντσεστερ να τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από το Champions League.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για «την Παρί του Νασέρ Αλ-Κελάιφι, που γλίτωσε δύο φορές στο παρελθόν από ανάλογο αποκλεισμό και ο Καταριανός ιδιοκτήτης αποτελεί μέλος της επιτροπής της Ομοσπονδίας».

Παράλληλα, το δημοσίευμα της «Athletic» παρουσιάζει και την υπερασπιστική γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο CAS, αναφέροντας ως κύριο επιχείρημα των Πολιτών την προπαρασκευασμένη απόφαση της UEFA για την τιμωρία τους, ενώ οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν σκοπό να ζητήσουν εξηγήσεις για την μεροληπτική στάση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας προς τους άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ