Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 2-0 (vid)

Μάντσεστερ Σίτι- Γουέστ Χαμ 2-0 (vid)

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την τιμωρία της UEFA, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε εύκολα και απλά 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Έιτιχαντ», έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Η τιμωρία της UEFA μπορεί να έχει «παγώσει» τις τελευταίες μέρες το κοινό της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με γκολ και ασίστ φρόντισε να το «ζεστάνει».

Οι «πολίτες» στο τελευταίο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Premier League, επικράτησαν 2-0 της Γουέστ Χαμ και πήγαν στο +4 από την δεύτερη Λέστερ. Βέβαια όλα αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Γιατί αναμένεται και η απόφαση της Premier League, όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών.

Τα πανό με το σύνθημα «UEFA MAFIA» των φιλάθλων της Σίτι έδιναν ένα τόνο… διαμαρτυρίας, «πεισμώνοντας» την ομάδα του Γκουαρδιόλα, η οποία μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν  κυρίαρχη.

Από τα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι έβαλαν στην περιοχή τους τα «σφυριά», τα οποία δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα, παίζοντας παθητικό ρόλο. Ζεσούς, Αγουέρο και Ντε Μπρόινε απείλησαν, αλλά δεν ήταν εύστοχοι.

Στο 30′ όμως, ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ρόδρι πήρε την γυριστή κεφαλιά, ανοίγοντας το σκορ για τη Σίτι. Το ματς είχε ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό να σκοράρει στην κλειστή γωνία του Φαμπιάνσκι στο 62′, βάζοντας τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

MΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ (65’ Στόουνς), Μεντί, Ρόδρι, Νταβίντ Σίλβα (85’ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (79’ Γκιντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα, Ζέσους, Αγουέρο.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Φαμπιάνσκι, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Φρέντερικς (60’ Σαμπαλέτα), Κρέσγουελ, Μαζουακού, Σνόντγκρας (80’ Μπόουεν), Νόουμπλ, Ράις, Σούτσεκ, Αντόνιο.

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ