Σουόνσι – Τότεναμ 0-2

Σουόνσι – Τότεναμ 0-2

Η Τότεναμ μπορεί να δυσκολεύτηκε εκτός έδρας απέναντι στην σκληροτράχηλη Σουόνσι, όμως έκαμψε τελικώς την αντίστασή της χάρη στα γκολ των Γιορέντε και Ντέλε Άλι (2-0)

Ο Χάρι Κέιν επιστρατεύτηκε στο 67′ όταν είδε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο ότι η Τότεναμ τα είχε βρει σκούρα. Όμως εν τέλει δεν χρειάστηκε να σκοράρει ο Άγγλος φορ. Σήμερα για τα Σπιρούνια καθάρισαν οι: Γιορέντε και Ντελε Άλι και έτσι η Τότεναμ πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της ουραγού Σουόνσι (2-0).

Μάλιστα η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Φερνάντο Γιορέντε ο οποίος στις τελευταίες του 12 εμφανίσεις στο Liberty Stadium έχει βρει δίχτυα 11 φορές. Μόνο που οι 10 εξ αυτών ήταν… με την φανέλα της Σουόνσι. Σήμερα, την πλήγωσε (δεν γνωρίζουμε αν την αγαπούσε) ανοίγοντας το σκορ για την Τότεναμ … Μάλιστα το τέρμα του Ισπανού (1-0) δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει καθώς ήταν σε φανερή θέση οφσάιντ.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κρίστιαν Έρικσεν στο 12ο λεπτό ο Γιορέντε νίκησε την άμυνα της Σουόνσι και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-0, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα καθώς ο πολύπειρος Ισπανός φορ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ! Στο 89′ ο Ντέλε Αλί εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χάρι Κέιν και με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των αγώνων της Premier League ( 21:45):

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 1-2 (Σκόρερ Λονγκ 17′ – ΜακΆρθουρ 69′, Μιλιβόγιεβιτς 80′)

Ο Σέιν Λονγκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος στο 17′, ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας έκανε την ανατροπή, με τον Τζέιμς ΜακΆρθουρ να ισοφαρίζει στο 69′ και τον παλιό μας γνώριμο Λούκα Μιλιβόγεβιτς να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 80ο λεπτό.

Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρομ 2-1 (Σκόρερ Μακλίν 30′- Κάρολ 59′, 90+4′)

Ο Άντι Κάρολ με δύο προσωπικά του τέρματα στο 59′ και στην εκπνοή της αναμέτρησης, χάρισε πολύτιμη νίκη στην Γουέστ Χαμ, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30′ από τέρμα του τον Τζέιμς Μακλιν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ