Μία κατηγορία μόνος του ο Μέσι (pic)

Μία κατηγορία μόνος του ο Μέσι (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι έχει συμμετοχή σε 125 γκολ της Μπαρτσελόνα από τον Αύγουστο του 2017 και μετά, όντας πρώτος στη σχετική λίστα... χιλιόμετρα μπροστά από τον δεύτερο.

Ο Μέσι αποτελεί κατά πολλούς τον κορυφαίο επιθετικό του κόσμου. Μάλιστα, στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Έιμπαρ για την 25η αγωνιστική της La Liga ο Αργεντινός σκόραρε 4 τέρματα, κάτι το οποίο είχε ξανακάνει άλλες 4 φορές στην καριέρα του.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ φρόντισε με αυτό τον τρόπο να «απαντήσει» στον αθλητικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Ερίκ Αμπιντάλ, με τον οποίο υπάρχει μία κόντρα το τελευταίο διάστημα.

Η πιο πειστική απάντηση έρχεται από του αριθμούς του Μέσι όμως. Ο Αργεντινός έχει πλέον συμμετοχή σε παραπάνω από 1000 γκολ στην καριέρα του, ενώ από το 2017 και μετά έχει συμμετοχή σε 125 γκολ στα 90 ματς, τα οποία έχει αγωνιστεί. Συγκεκριμένα ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 98 γκολ και έχει δώσει 37 ασίστ από τον Αύγουστο του 2017, όντας… έτη φωτός μακριά από τους δεύτερους στη σχετική λίστα, Ιμόμπιλε και Σαλάχ οι οποίοι έχουν 92.

Ο Ιταλός στράικερ έχει 71 γκολ και 21 ασίστ σε 94 ματς, ενώ ο Αιγύπτιος εξτρέμ της Λίβερπουλ έχει 68 γκολ και 24 ασίστ σε 97 αγώνες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποτελεί το αντίπαλο δέος του Μέσι για τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, βρίσκεται μόλις στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, καθώς έχει 68 γκολ και 15 ασίστ σε 79 συμμετοχές.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι,  ο οποίος έχει συμμετοχή σε 88 γκολ για την ομάδα του. Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Σουάρες, Μπαπέ, Αγουέρο, Ομπαμεγιάνγκ και Νεϊμάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ