Ομάρ: «Να έχουμε πνεύμα νικητή»

Ομάρ: «Να έχουμε πνεύμα νικητή»

Στον χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ώστε να πετύχει τον στόχο του στο «Emirates».

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ (27/2 22:00) με τον Νορβηγό μπακ να στέκεται στον χαρακτήρα που θα πρέπει να βγάλει η ομάδα του στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Είσαι το μοναδικό πρόσωπο που συνδέει το αυριανό παιχνίδι με την τελευταία επίσκεψη και τη μεγάλη νίκη 3-2 του Ολυμπιακού. Τι θυμάσαι από αυτό το ματς και αν υπάρχει κάτι που να συνδέει στο δικό σου μυαλό τους δύο αγώνες: «Τίποτα συγκεκριμένο. Ηταν ένα καλό παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το ίδιο ελπίζουμε να επαναλάβουμε και αύριο».

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανες μια ανάρτηση που αναφέρθηκες στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα σου. Τον ίδιο χαρακτήρα πρέπει να δείξει και αύριο; «Πρέπει να παίξουμε με ποιότητα. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο χαρακτήρας που θα δείξει η ομάδα, η προσωπικότητα και το αγωνιστικό πνεύμα. Πρέπει να έχουμε πνεύμα νικητή, να πιάσουμε μια καλή απόδοση και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Η αριστερή πλευρά της Αρσεναλ είναι πολύ δυνατή. Με Σακά και Ομπαμεγιανγκ. Είναι κίνητρο για σένα που θα αντιμετωπίσεις τα βαριά χαρτιά των αντιπάλων σας; «Πράγματι είναι σημαντικό να παίζεις απέναντι σε τόσο καλούς παίκτες. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο. Να παίξουμε καλά να έχουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και να αποδώσουμε καλά απέναντι σε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές».

Μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει πίστη για την πρόκριση; «Σκεφτόμαστε θετικά και θα κάνουμε τα πάντα. Εχουμε έρθει για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ