«Αφοπλιστική» απάντηση Κλόπ σε δημοσιογράφο για τον κοροναϊό

«Αφοπλιστική» απάντηση Κλόπ σε δημοσιογράφο για τον κοροναϊό

Δημοσιογράφος ρώτησε τον Γιούργκεν Κλοπ για τον κορονοϊό και για το αν θα επηρεάσει την ομάδα του, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να δίνει μία αφοπλιστική απάντηση.

Ο κοροναϊός έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να  επηρεάζει και τον αθλητισμό. Ο ιος όπως είναι απόλυτα λογικό είναι θέμα συζήτησής και πλέον σχολιάζεται και από διάσημους  ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Ο Γιουργκεν Κλοπ φημίζεται για τις επικές απαντήσεις που δίνει ειδικά σε δημοσιογράφους. Ο Γερμανός τεχνικός ερωτήθηκε στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Τσέλσι, για το αν ανησυχεί μήπως ο κορονοϊός επηρεάσει την ομάδα του.

Ο τεχνικός της Λιβερπουλ απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο στον δημοσιογράφο λέγοντας πως: «δεν μου αρέσει στη ζωή είναι πως για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου είναι σημαντική»

Αναλυτικά ο διάλογος του Κλοπ με τον Δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: «Απλά ρωτάω ως γενικότερη ερώτηση για τον κορονοϊό. Ανησυχείτε ως ομάδα ή ως σύλλογος για τη μετάδοσή του ή το πώς μπορεί να σας επηρεάσει»;

Γιούργκεν Κλοπ: «Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι πως για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, η γνώμη ενός προπονητή ποδοσφαίρου είναι σημαντική. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Εάν ρωτούσα εσάς, είστε στην ίδια ακριβώς θέση όπως εγώ.

Οπότε δεν είναι σημαντικό τι λένε οι διάσημοι άνθρωποι. Πρέπει να μιλάμε για πράγματα με σοβαρό τρόπο και όχι να μιλούν άνθρωποι με καθόλου γνώση όπως εγώ. Αυτοί που θα μιλήσουν θα πρέπει να έχουν γνώση ώστε να πουν στον κόσμο τί να κάνει για να είναι όλα καλά ή τί να μην κάνουν.Δεν θα πρέπει να μιλάνε οι προπονητές ποδοσφαίρου, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Πολιτική, κορονοϊός, γιατί εγώ; Φοράω ένα καπέλο μπέιζμπολ και έχω άσχημο ξύρισμα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ