Μάντσεστερ Σίτι: Συνεχίζουν να σπάνε τα κοντέρ Πεπ-Αγουέρο (pics)

Μάντσεστερ Σίτι: Συνεχίζουν να σπάνε τα κοντέρ Πεπ-Αγουέρο (pics)

Iδιαίτερη ήταν η πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ για τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Σέρχιο Αγουέρο.

Η εκτελεστική δεινότητα του Σέρχιο Αγουέρο είναι γνωστή. Εξάλλου είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν πέτυχε χατ-τρικ στον εκτός έδρας αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Άστον Βίλα ξεπερνώντας τον Τιερί Ανρί στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.

Με ένα γκολ του Αργεντινού επιθετικού οι Πολίτες πήραν την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Σέφιλντ Γουένστεϊ, εκεί που θα αντιμετωπίσουν την Νιουκάστλ στο Σαιντ Τζέιμς Πάρκ, για πρώτη φορά στο θεσμό μετά από τον Φεβρουάριο του 2002,  στο δρόμο για την δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου.

Το γκολ που σημείωσε ο Αγουέρο αποδείχθηκε ιδιαίτερο, καθώς ο βραχύσωμος επιθετικός από το 2011 που αγωνίζεται για την Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει 20 τέρματα σε μόλις 22 εμφανίσεις, τα περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στο ίδιο διάστημα.

Ωστόσο, το παιχνίδι της Σίτι με την Γουένστεϊ είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς Καταλανός τεχνικός από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ για λογαριασμό των Πολιτών ( 2016-2017) σε 18 παιχνίδια στο Κύπελλο Αγγλίας έχει 15 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.  Πλέον, ο 49χρονος τεχνικός έχει τουλάχιστον πέντε νίκες περισσότερες από κάθε άλλον προπονητή στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ