Άρσεναλ – Τσέλσι : «Ποτέ δεν παίρνω τους παίκτες που θέλω» είπε ο Κόντε

Άρσεναλ – Τσέλσι : «Ποτέ δεν παίρνω τους παίκτες που θέλω» είπε ο Κόντε

Ποτέ δεν γίνεται το χατίρι του Αντόνιο Κόντε στο μεταγραφικό παζάρι, όπως είπε ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μεταξύ Άρσεναλ και Τσέλσι.

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει να ενισχύσει την Τσέλσι στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Όμως, πολύ δύσκολα οι επιθυμίες του Ιταλού προπονητή θα γίνουν πραγματικότητα από τον πρόεδρο των Λονδρέζων, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του και μετά το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Άρσεναλ ο πρώην τεχνικός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, υπογραμμίζοντας πως ό,τι και αν συμβεί θα κάνει τη δουλειά του όσο πιο καλά γίνεται.

«Δεν πιστεύω πως θα κάνουμε κάποια πολύ δυνατή τον Ιανουάριο. Όπως άλλωστε δείχνει και η προϊστορία μου, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Σπάνια μου φέρνουν τους παίκτες που ζητάω ή θέλω. Πάντα τυχαίνει να πηγαίνω σε ομάδες που εφαρμόζουν πρόγραμμα λιτότητας.

Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά γίνεται. Αν έρθει κάποιος παίκτης, τότε όλα καλά. Αν δεν έρθει, τότε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρέπει να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου είτε έτσι, είτε αλλιώς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ