Μπίλι Γκίλμουρ: Ο Γκουαρδιόλα θέλει το 18χρονο wonderkid της Τσέλσι

Μπίλι Γκίλμουρ: Ο Γκουαρδιόλα θέλει το 18χρονο wonderkid της Τσέλσι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μείνει εντυπωσιασμένος με τον Μπίλι Γκίλμουρ και τον θέλει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές, έτσι ώστε η Τσέλσι να επικρατήσει της Λίβερπουλ με 2-0 και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Μπίλι Γκίλμουρ, περί ου ο λόγος, εντυπωσίασε με την απόδοση του στο παιχνίδι των Μπλε κόντρα στην ομάδα Γιούργκεν Κλοπ και σύμφωνα με την El Desmarque ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει τον 18χρονο άσο στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, η υπόθεση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Σκωτσέζος μέσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ βρίσκεται και στα ραντάρ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Καταλανός τεχνικός έχει μείνει εντυπωσιασμένος με τις ικανότητες του Γκίλμουρ και θέλει να τον κάνει κάτοικο Μάντσεστερ το συντομότερο δυνατό.

Πάντως, οι άνθρωποι της Τσέλσι αλλά και ο Φράνκ Λάμπαρντ πιστεύουν πολύ στον Γκίλμουρ, με τον προπονητή των Μπλε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Λίβερπουλ να εκθειάζει τον παίκτη του, τονίζοντας ότι του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, δείχνοντας ότι τον υπολογίζει ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάμπαρντ για τον Γκίλμουρ: «Όταν τον είχα πρωτοχρησιμοποιήσει σε ματς απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όλοι έλεγαν “πόσο είναι; 15 ετών;”. Όμως εγώ έχω δει σ’ εκείνον όλες τις απαντήσεις που ψάχνω στα ερώτηματα που θέτω για έναν παίκτη που αγωνίζεται στη θέση του. Ζητάει μπάλα σε όλες τις θέσεις; Ναι. Κινείται διαγώνια, ψάχνει χώρους; Ναι. Θα βάλει τα πόδια του στη φωτιά; Σίγουρα ναι. Και είναι και πολύ ταπεινό παιδί…

Ο Γκίλμουρ αγωνίζεται με την U-23 της Τσέλσι, ενώ με την πρώτη ομάδα των Μπλε έχει πραγματοποιήσει 6 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τα στατιστικά του Γκίλμουρ κόντρα στην Λίβερπουλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ