Στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον μετά τη νίκη επί της Σίτι

Στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ ο Φέργκιουσον μετά τη νίκη επί της Σίτι

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στο Κάρινγκτον για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Γιουνάιτεντ, αλλά και για να μοιράσει συγχαρητήρια για τη σπουδαία νίκη επί της Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε μια τεράστια νίκη με 2-0 απέναντι στη μισητή συμπολίτισσα Σίτι για το πρωτάθλημα και πλησίασε ακόμη πιο κοντά στην πρώτη τετράδα. Οι κόκκινοι διάβολοι επικράτησαν κόντρα στους πολίτες στο Ολντ Τράφορντ και πέτυχαν το 2/2 τη φετινή σεζόν στην Premier League μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Όπως είναι φυσιολογικό οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της Γιουνάιτεντ, ενώ φυσικά στους πανηγυρισμούς δεν έλειπε και ο θρυλικός Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο μύθος του συλλόγου ήταν πολύ χαρούμενος από τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας, ενώ την επομένη βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να συγχαρεί τον Σόλσκιερ και τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε να εισέρχεται με το αυτοκίνητο του στο Κάρινγκτον μαζί με την σύζυγο του Κάθι, μόλις δυο μέρες μετά την τελευταία του επίσκεψη. Βλέπετε, ο Σκωτσέζος θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είναι δίπλα στην ομάδα και στο «παιδί» του, τον Σόλσκιερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φέργκιουσον βρίσκεται συχνά πυκνά και φυσικά πανηγύρισε μαζί με την ομάδα τη σπουδαία νίκη στο ντέρμπι, ενώ δεν πρόκειται να αργήσει και η επόμενη επίσκεψη του στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

 Sir Alex Ferguson and wife Cathy drove to Man Utd training on Monday

 The legendary former manager had been at Old Trafford to watch the Red Devils derby win

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ