Γκουαρντιόλα: «Καλύτερα να αναβληθούν τα ματς»

Γκουαρντιόλα: «Καλύτερα να αναβληθούν τα ματς»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα προέβλεψε πως σύντομα και στην Αγγλία τα ματς θα γίνονται χωρίς κόσμο λόγω κορωνοϊού ωστόσο όπως δήλωσε καλύτερα να αναβληθούν όλοι οι αγώνες παρά να γίνονται κεκλεισμένων.

Στη συνέντευξη Τύπου του εξ αναβολής αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για το θέμα με τον κορωνοϊό και ξεκαθάρισε πως προτιμά να αναβληθούν όλα τα ματς από το να γίνονται χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά:

«Εάν λειτουργεί το ποδόσφαιρο χωρίς θεατές; Εάν ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει, δεν υπάρχει νόημα. Θα ακολουθήσουμε τις εντολές αλλά δεν θα ήθελα να το κάνουμε χωρίς κόσμο.

Η τελευταία φορά που χρειάστηκα να προπονήσω ομάδα σε γήπεδο χωρίς θεατές, ήταν όταν ήμουν μικρό αγόρι στο σχολείο», είπε αρχικά ο Καταλανός και συμπλήρωσε:

«Άρχισε στην Ισπανία με τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς κόσμο και έχει ήδη συμβεί και στην Ιταλία. Νομίζω πως θα συμβεί και στην Αγγλία.

Εάν η UEFA πει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε χωρίς θεατές, θα το κάνουμε. Θα ήθελα να παίξω με τους οπαδούς μας. Εάν συμβεί για πολύ καιρό δεν θα έχει νόημα, όμως η υγεία είναι το σημαντικότερο πράγμα. Θα πρέπει μέρα με τη μέρα να έρθουν σιγά σιγά τα πράγματα στη θέση τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ