Αλλαγή δεδομένων στη Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Πογκμπά

Αλλαγή δεδομένων στη Γιουνάιτεντ: Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά βρισκόταν κοντά στην αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ψαχνόταν για μεταγραφή, όμως οι κόκκινοι διάβολοι άλλαξαν απόφαση και φέρονται έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Ο Πολ Πογκμπά δεν αγωνίζεται καθόλου σχεδόν τη φετινή σεζόν, διότι έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα σενάρια για αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν.

Ο Γάλλος ψάχνεται συνεχώς για μεταγραφή, διότι δεν είναι ικανοποιημένος στους κόκκινους διαβόλους επειδή βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και δεν διεκδικούν τίτλους. Η αποχώρηση του έμοιαζε δεδομένη μάλιστα το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να πάει σε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ, θέλει να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον Πολ Πογκμπά, το καλοκαίρι να αποχωρεί όμως και για αυτό προχώρησε σε μια αλλαγή δεδομένων, αποφασίζοντας να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ίδιος ο μέσος των κόκκινων διαβόλων φαίνεται πως σκέφτεται την παραμονή στον σύλλογο, μετά και τον ερχομό του Μπρούνο Φερνάντες, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και φαίνεται να έιναι πιο ανταγωνιστική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Daily Mail», οι δύο πλευρές πρόκειται να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα χρονιά, με τον Πογκμπά να θέλει να μείνει και να πανηγυρίσει την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και στην κορυφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ