Φαν Ντάικ: «Θα ήταν πολύ καλό να τους κλείσουμε το στόμα»

Φαν Ντάικ: «Θα ήταν πολύ καλό να τους κλείσουμε το στόμα»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σχολίασε τα όσα ακούγονται για την Λίβερπουλ τις τελευταίες μέρες ειδικά μετά τον αποκλεισμό από το Champions League

Η πανδημία του κορωνοϊού, η οποία απειλεί όλο τον πλανήτη έχει ως αποτέλεσμα να μπει «λουκέτο», στην αγωνιστική δραστηριότητα στην Αγγλία.

Ωστόσο πριν την αναβολή της Premier League η Λίβερπουλ δεν τα πήγαινε και πολύ καλά ιδίως στην Ευρώπη με αποτέλεσμα οπαδοί αντιπάλων ομάδων στην Αγγλία να λένε διάφορα για τους «κόκκινους».

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ από την πλευρά του, έδωσε την δική του απάντηση στα όσα λέγονται αλλά και στην καζούρα που δέχεται η Λίβερπουλ από τους οπαδούς των άλλων ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε  ο Φαν Ντάικ:

«Έχω ακούσει όσα λέγονται και οι αντίπαλοι οπαδοί ασχολούνται μαζί μας γιατί έχει περάσει καιρός από την προηγούμενη φορά που η Λίβερπουλ πήρε το πρωτάθλημα. Όλοι έχουν την άποψή τους αλλά πραγματικά δεν με απασχολεί και δεν με επηρεάζει η κουβέντα που γίνεται για το πρωτάθλημα με αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Δεν με ενοχλούν όσα λένε οι αντίπαλοι οπαδοί αλλά θα ήταν πολύ καλό να τους κλείσουμε το στόμα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ