Παπασταθόπουλος: «Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά»

Παπασταθόπουλος: «Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε στο τρόπο που αντιμετωπίζει η Αρσέναλ το κρούσμα του Αρτέτα και πως ο ίδιος την γενικότερη κατάσταση.

Ο Κορωνοϊος έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα να έχει χτυπήσει και τον αθλητισμό.

Πιο συγκεκριμένα μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε καραντίνα είναι η Αρσέναλ. Οι «κανονιέρηδες» μετά το θετικό κρούσμα του Αρτέτα βρίσκονται για δύο εβδομάδες σε καραντίνα.

Σε όλη αυτήν την κατάσταση που βιώνει η ομάδα της  Άρσεναλ, αναφέρθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λέγοντας πως είναι μια χαρά στην υγεία του.

«Προσωπικά κι εγώ και η οικογένειά μου είμαστε μια χαρά. Μετά την επιβεβαίωση ότι ο προπονητής μας είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως όλοι στην ομάδα είμαστε σε καραντίνα και για 14 μέρες δεν πρέπει να βγούμε καθόλου από το σπίτι. Εγώ δεν έχω κανένα σύμπτωμα και δε νομίζω να έχω, αλλά πρέπει να προφυλαχτώ και μαζί με την οικογένειά μου να προφυλάξουμε και τους υπόλοιπους. Ειδικά τους μεγάλους ανθρώπους για τους οποίους το θέμα είναι μεγαλύτερο»

Στην συνέχεια πρόσθεσε για την κατασταση του Αρτέτα: «Ναι, ο προπονητής μας από την τρίτη κιόλας μέρα που ήταν στο σπίτι δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και είναι μια χαρά στην υγεία του αλλά κι εκείνος φυσικά πρέπει να μείνει μέσα για όλο το διάστημα που απαιτείται. Συνεπώς κάθε παίκτης έχει λάβει ένα ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και το τηρεί ευλαβικά στο σπίτι του. Λίγο πολύ όλοι έχουν ένα μικρό γυμναστήριο στο σπίτι και προπονούμαστε όσο μπορούμε κανονικά», αυτά ανέφερε στο novasports.gr ο Έλληνας στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ