«Κοιτάζει» Κουτίνιο η Τσέλσι

«Κοιτάζει» Κουτίνιο η Τσέλσι

Η Μπάγερν δεν πρόκειται να καταβάλει την ρήτρα για τον Φελίπε Κουτίνιο με τα σενάρια γύρω από το όνομά του να είναι πολλά.

Tο προσεχές καλοκαίρι ο δανεισμός του Φελίπε Κουτίνιο στην Μπάγερν λήγει και όπως αναφέρει η «Sport», οι Βαυαροί δεν φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα των 90 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνουν δικό τους.

Από την άλλοι, οι Καταλανοί θέλουν να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο, καθώς έχουν και ανάγκη από έσοδα και σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή αλλά με τη μορφή δανεισμού. Ήδη μια άλλη ομάδα του Λονδίνου, η Τότεναμ, είχε χτυπήσει την πόρτα των «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Αύγουστο για να έχει στο δυναμικό της τον Κουτίνιο, ο οποίος εκτιμάται ιδιαίτερα στην Premier League μετά το παρελθόν του στο Λίβερπουλ, αλλά στη συνέχεια η διαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε.

Πάντοτε σύμφωνα με όσα γράφει η «Sport», η Ίντερ ζήτησε επίσης πληροφορίες για τον Βραζιλιάνο διεθνή, όπως άλλωστε και η Μπαρτσελόνα για τον Λαουτάρο Μαρτίνες των «νερατζούρι». Να σημειωθεί ότι ο Κουτίνιο έχει ήδη φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας, πριν μετακινηθεί στην Αγγλία για τη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ