Τσέλσι: Ετοιμάζει «τριπλό» μεταγραφικό χτύπημα αξίας 200 εκατ. λιρών

Τσέλσι: Ετοιμάζει «τριπλό» μεταγραφικό χτύπημα αξίας 200 εκατ. λιρών

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να «τινάξει» την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας πάνω από 200 εκατ. λίρες για τους Μίραλεμ Πιάνιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζίτζι Ντοναρούμα.

H Τσέλσι είχε απαγόρευση μεταγραφών για περίπου 1,5 χρόνο και δεν μπορούσε να κάνει δικό της κανέναν ποδοσφαιριστή, χάνοντας παράλληλα παίκτες όπως ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά οι Λονδρέζοι δεν το έβαλαν κάτω, είχαν πλάνο και μάλιστα μεγαλόπνοο δίνοντας τα ηνία στον Φρανκ Λάμπαρντ, έναν θρύλο του συλλόγου που ανέλαβε να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα που θα άντεχε για περίπου έναν χρόνο, θα βελτιωνόταν και έπειτα θα εκτοξευόταν.

Έτσι και έγινε με το σχέδιο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να είναι πανέξυπνο, την Τσέλσι να διανύει μια αρκετά καλή χρονιά για τα δεδομένα που είχε, αλλά και να καταφέρνει να «βγάλει» νέους πρωταγωνιστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πλέον όμως όλα έχουν έρθει στα μέτρα των μπλε. Η απαγόρευση μεταγραφών παύει και από το καλοκαίρι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς σε συνεργασία με τον Φρανκ Λάμπαρντ θα μπορούν να δώσουν δεκάδες εκατομμύρια λίρες για να δυναμώσουν το ρόστερ.

Ο Λάμπαρντ λοιπόν έχει πλέον το ελεύθερο να «τινάξει» την μπάνκα στον αέρα με τον Άγγλο τεχνικό να έχει στη διάθεση του πάνω από 200 εκατ. λίρες για να φέρει όποιον παίκτη θέλει, με μοναδικό στόχο όμως τη διεκδίκηση του τίτλου στο Νησί αλλά και του Champions League. Η λίστα μάλιστα του Λάμπαρντ έχει κλειδώσει και αυτοί που θέλει να κάνει δικούς του άμεσα είναι τρεις και αγωνίζονται στην Ιταλία.

Πέρα λοιπόν από τον Ζίγιεκ που έχει ηδη ανακοινωθεί, η Τσέλσι ετοιμάζει τριπλό μεταγραφικό χτύπημα, που περιλαμβάνει τους Μίραλεμ Πιάνιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζίτζι Ντοναρούμα. Πιο συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα είναι προ των πυλών να καταθέσει πρόταση κοντά στα 101 εκατ. λίρες στην Ίντερ για τον Λαουτάρο που κάνει μια ονειρική σεζόν, ποσό που δύσκολα θα αρνηθεί η ιταλική ομάδα.

Όμως δεν θα σταματήσει εκεί, αφού θα εκταμιεύσει τουλάχιστον αλλά 55 εκατ. λίρες για να προσφέρει στη Γιουβέντους για τον Πιάνιτς και άλλα 47 για να δώσει στη Μίλαν για τον Ντοναρούμα. Βλέπετε, η σχέση του Λάμπαρντ με τον Κεπά έχει χαλάσει και με τη «ρήξη» να είναι οριστική ψάχνει αντικαταστάτη. Ο Ντοναρούμα φαντάζει ιδανικός και σε προσιτή τιμή, ενώ μοιάζει δεδομένο ότι η Τσέλσι θα πάρει πάνω από 60 εκατ. λίρες για τον Κεπά.

Όσον αφορά τις άλλες δυο προσθήκες κρίνονται επιτακτικές, διότι ο Έιμπραχαμ είναι μοναδικός επιθετικός που μένει στην ομάδα, με δεδομένο ότι ο Ζιρού θα αποχωρήσει, ενώ παίκτη σαν τον Μίραλεμ Πιάνιτς η Τσέλσι σίγουρα δεν διαθέτει. Αυτός είναι και ο παίκτης που θέλει περισσότερο από τον καθένα ο Λάμπαρντ, διότι θα ενώσει όλες τις γραμμές της ομάδας. Το καλοκαίρι της Τσέλσι λοιπόν αναμένεται «καυτό», ενώ κανείς δεν αποκλείει ακόμα κι αν ολοκληρωθούν αυτές οι μεταγραφές να προχωρήσει και σε άλλες, ανάλογα τα… κέφια του Αμπράμοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ