Λίβερπουλ: Ιατρική βοήθεια στους παίκτες για να ξεπεράσουν το άγχος της… αβεβαιότητας!

Λίβερπουλ: Ιατρική βοήθεια στους παίκτες για να ξεπεράσουν το άγχος της… αβεβαιότητας!

Η Λίβερπουλ έχει 30 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό, η αβεβαιότητα για το αν θα τελειώσει ή όχι η φετινή Premier League, έχει δημιουργήσει μεγάλο άγχος στους παίκτες. Γι' αυτό, η διοίκηση του συλλόγου πήρε τα μέτρα της!

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων μας.

Αν κάποιος μας έλεγε, 2-3 μήνες πριν, ότι θα ζήσουμε όλα αυτά που ζούμε σήμερα, θα τον περνούσαμε σίγουρα για τρελό.

Ο φονικός SARS-CoV-2, έχει σκοτώσει περισσότερους από 14.000 ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και όπως είναι φυσικό, όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην Ευρώπη έχουν διακοπεί και είναι άγνωστο πότε θα επανεκκινήσουν.

Το ίδιο ισχύει προφανώς και με την Premier League, σε μία χρονιά όπου η Λίβερπουλ έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε και βρισκόταν, πριν την αναβολή του πρωταθλήματος, στην κορυφή με διαφορά 25 βαθμών από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα έδειχναν δηλαδή, ότι οι «reds» θα ανέβαιναν στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου για 19η φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Πλέον, είναι εξαιρετικά αβέβαιο το μέλλον της φετινής σεζόν και είναι αμφίβολο αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το πρωτάθλημα. Φυσικό επακόλουθο όλων αυτών; Οι παίκτες πλέον έχουν αρκετό άγχος, καθώς… κουβαλούν στις πλάτες τους ένα βαρύ φορτίο. Την ευθύνη να ξαναφέρουν τη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Η διοίκηση των «κόκκινων» λοιπόν, για να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να ξεπεράσουν το στρες, έχει δώσει εντολή στον ψυχολόγο της ομάδας, Λι Ρίτσαρντσον, να δώσει τις σωστές συμβουλές σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρίτσαρντσον, έχει καλέσει τους παίκτες να κάνουν ασκήσεις αναπνοής για να διώξουν το όποιο άγχος έχουν και να ηρεμήσουν, τους έχει δώσει συμβουλές για να περνάνε σωστά τον χρόνο τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας και του προληπτικού περιορισμού, ενώ τους έχει πει πως με οποιονδήποτε τρόπο πρέπει να μειωθούν οι πιθανότητες να μολυνθούν από κορωνοϊό. Πώς αλλιώς; Μένοντας στο σπίτι και μόνο. Αυτό είναι το βασικό!

Επίσης, έχει δοθεί εντολή στους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να μην δημοσιεύουν τίποτα αυτόν τον καιρό στα social media, που θα μπορούσε να είναι αδιάκριτο ή να περιέχει ευαίσθητο περιεχόμενο, καθώς η περίοδος είναι δύσκολη και… επικίνδυνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ