Κορωνοϊός: Ο Νιάσε παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας οδηγώντας… χωρίς ζώνη

Κορωνοϊός: Ο Νιάσε παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας οδηγώντας… χωρίς ζώνη

Διπλή και πολύ σοβαρή παράβαση έκανε ο Ουμάρ Νιάσε της Έβερτον, καθώς αστυνομικοί τον έπιασαν να οδηγάει αυτοκίνητο χωρίς ζώνη και σε μία εποχή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας, λόγω του κορωνοϊού.

Και τώρα… τρέχει και δεν φτάνει!

Ο Ουμάρ Νιάσε, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησε διπλή παράβαση, οδηγώντας με το αυτοκίνητό του στο Μάντσεστερ. Καταρχάς, έκανε άσκοπη έξοδο μόλις δύο μέρες μετά τη θέσπιση απαγόρευσης κυκλοφορίας και την παρότρυνση της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον να μείνει ο κόσμος στα σπίτια του.

Επίσης, ο άσος της Έβερτον πιάστηκε να οδηγεί και χωρίς ζώνη, ενώ στο αυτοκίνητο υπήρχαν τρία άτομα ακόμη, ένας φίλος του και δύο γυναίκες. «Παραβιάζετε την τάξη, είναι ντροπή αυτό. Είστε ποδοσφαιριστής της Premier League και βάζετε τους ανθρώπους εδώ σε κίνδυνο. Τι κάνετε; Όλο αυτό είναι εντελώς ντροπιαστικό», είπε ένας αστυνομικός στον Νιάσε.

Όλη αυτή η συμπεριφορά του παίκτη πάντως, είναι δεδομένο ότι θα τον οδηγήσει εκτός Έβερτον μια ώρα αρχύτερα, μιας και το συμβόλαιό του με τα «ζαχαρωτά» λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν φαίνεται πως θα έχει ενεργό ρόλο πλέον στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ