Ο Στέρλινγκ προτρέπει τους Αγγλους να μείνουν σπίτι (vid)

Ο Στέρλινγκ προτρέπει τους Αγγλους να μείνουν σπίτι (vid)

O άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ράχιμ Στέρλινγκ, έστειλε το δικό του μήνυμα κατά του κορωνοϊού, τονίζοντας την αξία να μείνουν σπίτι τους οι Άγγλοι πολίτες.

H πανδημία του κορωνοϊού πλήττει όλη την Ευρώπη με τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν σταματήσει. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Premier League, με το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου να έχει βάλει «λουκέτο» τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απρίλη.

Όλοι οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκονται σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, ωστόσο δεν είναι λίγοι, οι οποίοι δεν παραμένουν σπίτια τους. Τελευταίο παράδειγμα, ο ποδοσφαιριστής της Έβερτον, Oυμάρ Νιάσε, που έπιασαν να οδηγάει αυτοκίνητο χωρίς ζώνη κατά την διάρκεια της απαγόρευση της κυκλοφορίας.

O άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Ράχιμ Στέρλινγκ, έστειλε το δικό του μήνυμα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας την αξία να μείνουν σπίτι τους οι Άγγλοι Πολίτες.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πρέπει να μείνουμε σπίτι μας.Ας βοηθήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, μένοντας στο σπίτι. Αφήστε το σπίτι σας μόνο εάν χρειάζεστε φαγητό ή φάρμακα. Το Σύστημα Υγείας έχει κάνει μια φανταστική δουλειά, οπότε ας τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να την κάνουν με το να μένουμε στο σπίτι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Stay Home. Protect the NHS. Save Lives. #stayhomesavelives

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Raheem Sterling x 😇 (@sterling7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ